WEDSTRIJD Minicup Lommel - F.P. Houthalen-Genk  4 - 4   (0-4)

DATUM 06-12-2002  21:15

DOELPUNTEN 10’ Oizaz 0-1; 10’, 15’ en 18’ El Yahiaoui 0-2, 0-3 en 0-4; 21’, 31’ en 34’ Maréchal 1-4, 2-4 en 3-4; 40’ Dewit 4-4.

VERSLAG Na een slaapverwekkend eerste kwart werd het voor 250 kijkers een wedstrijd met twee gezichten. De bezoekers beheersten, onder impuls van een grootse Nouredine El Yahiaoui, de eerste helft en liepen daarin tot 0-4 uit. De Antwerpse internationaal van Houthalen-Genk liet eerst Mo Oizaz gemakkelijk de openingstreffer scoren om nadien met splijtende acties driemaal doelman Kristof Jansen het nakijken te geven. Thuiscoach Rudi Put joeg zijn mannen na vijf minuten rust al terug de zaal in waar ze zich opmaakten voor de tweede helft. Het was hun aan te zien dat ze ervoor zouden gaan. Genk slikte al meteen een tegengoal. Het miste minuten later wel een zestal kansen op rij om het (te) harde verdict te vellen. René Maéchal, die al de 1-4 had gescoord, profileerde zich als nu afwerker. Met iets meeval werd het 3-4. De seconden tikten weg met kansen weerskanten. Tot – met nog twee seconden en acht tienden op het scorebord Tim Dewit een lage diagonale streep trok en zo de door de thuisaanhang fel bejubelde gelijkmaker aantekende.